Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Winston Post boeken?

Winston Post boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Winston Post

Wilt u Winston Post direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Winston Post

Winston Post is van origine een Tech-House DJ en draait voornamelijk uplifting sets. Vanaf 1999 richt Winston zich op Nederland maar de laatst jaren is Winston ook veel in buitenlandse clubs te vinden.

Door zijn actieve en positieve manier van draaien, en zijn vele interactie met het publiek is hij dikwijls een echte publieksvriend en wordt Winston mede daardoor vaak terug geboekt.

Het feit dat hij bij zowel de vrouwelijke als de mannelijke partypeeps erg geliefd is levert vaak ’fotosessies’ rondom de decks op.

Zijn sets zijn veelal uniek van stijl en moeilijk te vergelijken met anderen. Tech-House is Winston Post zijn ding maar ook daarin vindt hij altijd wel weer een goeie twist om het publiek te verrassen!

Als producer heeft Winston Post nog geen release gehad maar zijn doel is om dit nog in 2014 te realiseren.

Winston Post boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Winston Post zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Winston Post wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Winston Post. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Winston Post te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.