Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Winnie boeken?

Winnie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Winnie

Wilt u Winnie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Winnie

Winnie heet voluit, Winston Ferdinand Adriaansz , en is geboren op 18 april 1978 in Utrecht. Hij groeide op in het Utrechtse Sterrenwijk bij zijn pleegmoeder. Zijn biologische ouders zijn Nederlands en Surinaams.

Na zijn werk in buurtcentra en speeltuinen kwam winnie in aanraking met het "stut theater" in Utrecht, en deed mee aan een auditie voor het toneel stuk "hellend vlak." Winnie kreeg de rol en na een jaar repeteren stond hij dan met dit gezelschap een kleine 30 keer op de planken door het hele land, het stuk Hellend vlak kreeg veel positieve reacties , en vooral op de gezongen teksten kwamen veel positieve reacties.

Hij besloot meer met zijn zangtalent te gaan doen en belande in circuit van bruiloften en partijen.

In de periode 1996 tot 1998 bracht winnie zijn eerste singel uit en zijn dubuut album "Gewoon Winnie" . In de media kreeg hij hierdoor veel aandacht en ook de diverse dag en roddelbladen besteden hier aandacht aan zoals, de Volkskrant en De Telegraaf.Maar ook tv Land kwam in beeld zoals het programma Caterine , Veronica live , Twee vandaag Urbania en Sonja Barend. In deze en vele anderen programma,s was en is Winnie een graag geziene gast.

Na deze periode is het tijdje stil geweest rond winnie maar zijn optredens gingen wel gewoon door en zelfs bracht Winnie een bezoek aan Spanje ,het "Eilad Sharton Hotel" waar hij twee maanden lang dagelijks optrad en ging ook voor diverse optredens daarna naar Suriname.Hij trouwde op 8 april 2004 en kreeg in datzelfde jaar een zoon genaamt Joshua.

 Op dit moment is hij druk bezig met zijn vervolg carriere en maakt op dit moment een album samen met componist/tekstschrijver, John van de Ven. De eerste single, "M,n Allesie" is onlangs uitgekomen en doet het goed in het land en de regionale radio zenders.Inmiddels ligt de volgende single "Leven met jou" al weer klaar op de planken om uitgebracht te gaan worden.

Daarnaast gaat winnie een live concert geven op 30 September in de provincie limburg ( Susteren). Later zal er ook een concert plaats vinden in Utrecht. Hier wordt Winnie begeleidt door een 6 mans orkest en zal het dak er af gaan. Ook zal hij worden bij gestaan door een aantal bevriende artiesten die graag voor en samen met hem optreden.
Ook zal Winnie in 2006 op diverse grote festivals te bewonderen zijn.

Winnie realiseert zich terdege, dat de media aandacht vooral uitgaat naar de bijzondere combinatie van de donker getinte zanger met nederlandstalige levensliederen. De smartlap en het levenslied is zijn liefde en dat komt volgens winnie doordat hij opgroeide in een volkswijk waar het levenslied eigenlijk alleen maar gedraaid wordt. Winnie houd er dan ook van om eerlijke teksten te zingen die gaan over het echte leven.Winnie treed daarom ook het graag op in kleine lokaties waar je het echte leven tegen komt zoals de kroeg.

Als men Winnie ziet en hoort.... is het feest en gezelligheid.

Winnie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Winnie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Winnie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Winnie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Winnie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.