Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Winne boeken?

Winne boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Winne

Wilt u Winne direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Winne

En opeens was daar Winne! In de nazomer van 2005 lekte de achtentwintigjarige rapper uit Rotterdam 'Top 3 MC' op het internet wat als gevolg had dat het woord buzz geherdefinieerd kon worden. Zonder promotieteam of een album in de winkel werkte hij zichzelf in de spotlights bij verschillende media waaronder State Magazine.

Kort voordat Winne zich hier schuldig aan maakt is het relatief stil in Rotterdam op hiphopgebied. Als hij met 'Top 3 MC' de vraag opgewekt heeft wie hij precies is, neemt Winston Bergwijn alle vraagtekens weg wanneer hij enkele maanden later 'Pomp Die Shit' ter beschikking stelt voor de 'Whats Da Flavor?!' compilatie cd.

Met minder dan een handjevol Nederlandse tracks treedt hij vervolgens als gast van Duvelduvel meerdere keren op tijdens de Buitenwesten tour van ondermeer Opgezwolle, wiens album Eigen Wereld hij bovendien voorziet van een bijdrage op 'Volle Kracht'. Het lijkt er sterk op dat Rotterdam vanuit de relatieve stilte dankzij talenten als Winne en het onlangs uitgekomen album van U-Niq, waar Winne twee keer op te horen is, definitief terug is!

Winne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Winne zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Winne wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Winne. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Winne te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.