Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vele mogelijkheden
Volledige prijslijst

Winfried en Angelique boeken?

Winfried en Angelique boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Winfried en Angelique

Wilt u Winfried en Angelique direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Winfried en Angelique

1977 Winfried wordt op 16 oktober geboren in Voorburg.
1978 Angélique wordt op 10 november geboren in Voorburg.

1981 Winfried ontvangt zijn eerste goocheldoos en is meteen gefascineerd.

1983 Winfried mag een hobby kiezen. Het was niet verwonderlijk dat hij verder wilde in het goochelen, omdat dit vanaf de eerste goocheldoos zijn passie was. Via Martin Brosius komt Winfried bij tweevoudig wereld kampioen Richard Ross terecht. Die hem dan gaat coachen.

1987 Winfried wordt Nederlands Junioren Kampioen.

1988 Door het winnen van de Nederlandsentitel werd hij uitgenodigd op het Wereld Kampioenschap (FISM) in Den Haag. Hij verbaasde de goochelwereld en werd gescout om op te treden over de hele wereld.

1989 Vele optredens over de hele wereld waaronder U.S.A.

1990 Een jaar later werd hij weer geboekt voor U.S.A. alleen moest hij met iets nieuws komen. Toen vroeg hij zijn zus Angélique om hem bij te staan. Samen ontwikkelde ze een illusieshow en treden hier ruim 2 weken mee op in Alaska, Canada en de U.S.A.

1991-1992 Door het grote succes besloten ze samen verder aan de weg te timmeren en zetten hun basis voor de illusieshows.

1993 Samen worden Winfried & Angélique Nederlands kampioen, Duits kampioen illusionisme en ontvingen de Eremedaille Duitsland.

1994-2000 Winfried & Angélique bouwen hun succes uit en treden heel erg veel op. In juni 1995 starten Winfried & Angélique hun eigenbedrijf ( W & A Illusionisme v.o.f.) en maken vanaf dan hun beroep van het illusionisme. Ze bedenken heel veel illusies zelf en laten deze bouwen in eigen beheer. Alle illusies zijn stuk voor stuk origineel, waardoor hun show absoluut uniek is.

2001 Dankzij deze illusies en shows heeft het duo op 19 oktober tijdens de 12e editie van het festival des Mandrakes d`Or in Poitier de gelijknamige award gewonnen. Op dit festival welke jaarlijks in Frankrijk wordt gehouden, ontvangen een aantal top illusionisten/goochelaars uit binnen- en buitenland deze award. Na David Copperfield, die vorig jaar een award mocht ontvangen, was het nu de beurt aan het duo Winfried & Angélique. Samen met Siegfried & Roy (uit Las Vegas) stonden zij op het podium om dit felbegeerde beeldjes in ontvangst te mogen nemen.

2002 Na het winnen van de Manrakes d` Or in Frankrijk volgde er in 2002 vele optredens in Frankrijk. De organisator van het 17e festival; Les Vedette de la magie Internationale Monte-Carlo Magic Stars kreeg het duo in het oog. Hij nodigde het tweetal uit om hun show te presenteren in het beroemde Princesse Grace Theater welke vijf dagen draaide. Onder toeziend oog van Reinier de 3e van Monaco ontvingen Winfried & Angélique de speciale prijs Mention Speciale du Jury welke voor de eerste maal in de geschiedenis van het festival werd uitgereikt. Na een week van vele bijzondere ervaringen o.a. recepties bij de burgemeester van Monaco en de minister van cultuur. Was het absolute hoogtepunt de ontmoeting met Prins Albert van Monaco.

2003-2004 Door de awards van het tweetal voorgaande jaren worden Winfried & Angélique veel uitgenodigd om gast optredens te doen in Nederland en daarbuiten. Ook was er veel aandacht van de media. Zo was het duo te zien in vele TV programma`s en waren er regelmatig interview te lezen in een aantal bladen en magazines. Door de belangstelling van het grote publiek en het groeiend aantal fans werd er eind 2004 een merchandiselijn opgezet.

2005 In de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 juni lieten Winfried & Angélique voor de ogen van een LIVE publiek en media de Euromast verdwijnen! Vanaf een (speciaal voor deze gelegenheid gebouwd) podium aan een nabij gelegen kade zijn Winfried & Angélique erin geslaagd de maar liefst 185 meter hoge scheepsmast enkele ogenblikken uit de Rotterdamse Sky Line te laten verdwijnen. En zetten hiermee Nederlands grootste illusie ooit op hun naam. En start het duo op 24 september met hun eerste landelijke theatertour.

2006 De theatertour eindigde op 5 maart. Publiek en pers spraken lovend over de unieke spectaculaire show, Winfried & Angélique ontvingen een gemiddeld cijfer van 9. Ook deed het duo een aantal grote projecten. Een speciaal voor Johnson Diversey gemaakte show, waarin zij vier dagen lang zes keer per dag de nieuwste machines laten verschijnen op de Interclean beurs 2006 in de Rai. Zij treden op tijdens de finale van de Miss India Holland verkiezing. En ze opende het grootste windmolenpark van Flevoland met een speciaal gemaakte show. Tevens starten ze vanaf 14 juni met een nieuwe tour langs de theaters.

2007 In dit jaar zetten ze hun theatertour voort. En zijn de twee druk met de voorbereidingen van de show voor het volgende theaterseizoen (2007/2008) want ook dan zullen ze weer langs de theaters touren. Verder presenteerde ze op 15 februari 2007 samen met Onno Hoes de Bijzonder Brabant Pas, traden een aantal maal op bij verschillende voetbalgala`s van Jeroen Smits en waren ze in de zomer te zien in Speelpark Oud Valkeveen met hun show "Illusion 4 Kids". Ook zullen ze dit seizoen (vanaf 25 augustus) te zien zijn bij showrestaurant Baloneys in Hoogkerk. Om het tweetal is een avondvullende show gemaakt met de titel "Las Vegas Show Night".

2008 Het duo was tot eind juni te zien in het succesvolle "Las Vegas Show Night". Ook traden ze weer op in Speelpark Oud Valkeveen met hun show Illusion 4 Kids. En zullen ze vanaf augustus te zien zijn in een nieuwe dinnershow ""Le Mirage" op de nieuwe locatie, Tiatro te Hoogkerk. Verder werken ze al 2 jaar hard achter de schermen aan hun nieuwe avondvullende theatershow "Pandora`s MAGICbox" die in het najaar van 2009 in de Nederlandse theaters te zien zal zijn. Dus hou het duo in de gaten, want er staan er nog een paar hele speciale magische dingen te gebeuren

Winfried en Angelique boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Winfried en Angelique zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Winfried en Angelique wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Winfried en Angelique. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Winfried en Angelique te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.