Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Wimmie Bouma boeken?

Wimmie Bouma boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wimmie Bouma

Wilt u Wimmie Bouma direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wimmie Bouma

Wimmie Bouma is een zanger en artiest in hart en nieren en een must have voor o.a. bruiloften, zaalfeesten, bedrijfsfeesten, piratenfeesten, tentfeesten, enz. Al jaren staat hij op het podium door geheel Nederland waar hij de harten van zijn fans ontroerd, en veroverd. Op vele feesten en evenementen is zanger Wimmie Bouma dan ook van de partij.

Meerdere singles en een album zijn er van deze volkszanger uit Zwolle uitgebracht waaronder het populaire nummer 'De Ring Die Jij Draagt'. De DJ's van de radiostations waren zo enthousiast over dit nummer dat ze deze single helemaal plat draaiden.
Op dit moment werkt Wimmie Bouma in samenwerking met zijn producer Martin Sterken aan zijn volgende nieuwe album.

Wimmie Bouma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wimmie Bouma zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wimmie Bouma wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wimmie Bouma. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wimmie Bouma te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.