Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Qmusic
Volledige prijslijst

Wim van Helden boeken?

Wim van Helden boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wim van Helden

Wilt u Wim van Helden direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wim van Helden

Je komt de middaguren door met glimlach als Wim van Helden op de radio is! Met heel veel hits, Wie van de 3? én de iTunes Top 30 Update.

Wim van Helden boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wim van Helden zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wim van Helden wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wim van Helden. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wim van Helden te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.