Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Wilma Roos (Country Wilma) boeken?

Wilma Roos (Country Wilma) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wilma Roos (Country Wilma)

Wilt u Wilma Roos (Country Wilma) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wilma Roos (Country Wilma)

Country Wilms vond als baby de aandacht die ze kreeg al prachtig, dat ze jaren later voor volle zalen en zelfs voor de TV zou optreden kon ze toen nog niet vermoeden. Begonnen in een kerkkoor in Bergen (NH), tijdens optredens met het koor ontdekte ze hoe leuk ze het zingen vindt. In die tijd zorgde ze voor de kinderen van een echtpaar uit Bergen. Na een toevallig gesprek met een zang pedagoge, die vond dat ze meer met d’r stem moest doen, waagde Wilma de gok en sprong in het diepe! Het diepe van het artiestenbestaan.

Dit is inmiddels al ruim 19 jaar geleden. Een artiestennaam was snel bedacht: “Je heet Wilma en je zingt country, dat wordt dus Country Wilma” aldus vriend Gerard Joling. Nu nog een een aantal nummers uitzoeken en ook het eerste optreden was een feit: In het spelershome van het Alkmaarse AZ. Henk Geels, van Geels evenementen, was hier ook aanwezig en was onder de indruk van de enthousiaste blonde zangeres. Een eerste CD liet niet lang op zich wachten, “Onze Boerderij” kwam in 1990 uit en Wilma trad veel op met beroemdheden uit binnen- en buitenland.

En tv-optredens volgden. Wilma was te zien bij onder andere Koffietijd, de 5 uur show, Paul de Leeuw, bij Gijs en Floortje in Trexx, Call TV, de week van Willibrord en bij Jos Brink. Het is in al die jaren dat Wilma als artiest haar sporen wel heeft achter gelaten, bij diverse radiostations en tv-programma’s. Men vindt het altijd zo gezellig als ze weer eens langs komt en Wilma heeft ook altijd wel weer nieuws.
Het is precies zoals Imca Marina zei, op de bruiloft van Wilma en Willem: “nog geen hit gescoord en toch een bekende nederlander”.

De  CD “Heel de wereld rond” heeft het ontzettend goed gedaan, daar is zij dan ook heel erg trots op.
Alleen werd er besloten om de artiesten naam COUNTRY WILMA te veranderen in WILMA ROOS, waar ook een compleet album is verschenen,"Mijn Hele Leven" met het iets meer smartlappen werd ,is toch niet echt Wilma's ding , bij nader inzien niet zo'n goede keuze was ,men dacht dat Country Wilma was gestopt met zingen ,maar niets is minder waar er kwam een nieuwe single uit  "Queen for tonigth" waarmee zei wilden laten horen dat ze er nog steeds is ,daarna werd toch weer even gekozen voor een Engelstalig nummer "On top of the world  "die via de download zijn weg zou moeten vinden ,is ook zeer goed ontvangen .Er is ook een Tulp naar deze artiest vernoemd "DE COUNTRY WILMA STAR "

Op haar pad kwam ook het TV programma "Komen Eten" van SBS 6 en daar heeft Country Wilma ook weer duidelijk laten zien dat gezelligheid bij haar voorop staat,  5 afleveringen waren goed,voor zeer goede kijkcijfers !! En dat er misschien een vervolg komt ? Wij wachten af .

Er werd een documentaire over Country  Wilma gemaakt die werd uitgezonden op RTV NOORD HOLLAND [zie you tube] waarin men laat zien dat het artiesten vak ook zijn andere kant kent [als bv de apparatuur van Paradiso het laat afweten] en je dan voor 15 man staat te optreden,ze slaat zich er doorheen! . en nu 10-10-2011 werd deze vrolijke zangeres 60 jaar en dat steekt zei niet onder stoelen of banken ,het moest een groot feest worden en dat werd het ook ,in een echte"""  GLAZEN KOETS"" kwam zei aan rijden waar zo'n 100 gasten op haar entree stonden te wachten en dat het geweldig was zie de video clip "Queen for tonigth"

Wilma Roos (Country Wilma) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wilma Roos (Country Wilma) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wilma Roos (Country Wilma) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wilma Roos (Country Wilma). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wilma Roos (Country Wilma) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.