Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Willy Latino Band boeken?

Willy Latino Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Willy Latino Band

Wilt u Willy Latino Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Willy Latino Band

Willy Latino en zijn band, behoren al een paar decennia tot de absolute top van partybands in Nederland en treden op tijdens grote en kleinere bedrijfsevenementen en feesten door heel Europa.

Het repertoire uit diverse Zuid Amerikaanse landen en het Caribische gebied bestaande uit Merengues, Soka’s Reggae, Cumbia en Salsa weet Willy Latino als geen ander in het juiste, soms eigentijdse, jasje te steken.

Tel daarbij het plezier dat afstraalt van Willy en zijn getalenteerde professionele musici, en je hebt de cre`me de la cre`me op het gebied van Latin & Caribbean Music.

:: Maar nu komt het!
Willy Latino was de eerste bandleider in Nederland die inzag dat de hele avond “Latin Music” voor westerse oren vaak te veel van het goede was. Daarom introduceerde hij ruim twintig jaar geleden de “Willy Latino Band” die buiten Latin een compleet allround repertoire ging spelen. Rock ‘n Roll, Disco, Danceclassics, Soul, etc. etc. De ultieme combinatie was een feit.

Daardoor konden bureaus eindelijk hun opdrachtgevers een band aanbieden die voldeed aan de strenge eisen die vaak terecht aan bands worden gesteld.

:: Willy Latino en wij garanderen u dat u hier zeker geen spijt van zult krijgen. Latino maakt geen muziek, hij is muziek !!!

Willy Latino Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Willy Latino Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Willy Latino Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Willy Latino Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Willy Latino Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.