Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Willy aus Kevelaer boeken?

Willy aus Kevelaer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Willy aus Kevelaer

Wilt u Willy aus Kevelaer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Willy aus Kevelaer

Willi Girmes, geboren am 11.01.1956 in Kevelaer.

 
Reeds als klein kind trad Willi al op in het cafe van zijn ouders. Door het succes volgden al snel optredens op karnavalszittingen en buurtfeesten. Naast reeds bestaande liedjes zong hij ook door hemzelf gecomponeerde werken en droeg hij ook eigen gedichten voor.

Op 11-01-1980 formeerde hij zijn eigen band:"De Piger Tigerband" Met deze band reisde hij vele jaren naar talrijke plaatsen langs "De Niederrhein". Hij trad o.a. op met bekende groepen/entertainers zoals "Pur,Klaus Lage en Brings". Vanaf 1990 werd hij naast zanger ook zelf een succesvol entertainer en programmaleider (o.a. samen met de "back Street Boys")

Va 2000 tot 2006 produceerde Willi Girmes zijn eerste Majorca-successen met Jürgen Blätz (KM Producties).Uit deze tijd dateren titels zoals "Wir fliegen nach Majorca,Sonne der Nacht en de Ëins-Live O-ten tophit Männer aufwachen Party"

Vanaf 2007 werkt hij zeer succesvol samen met het duo van X-Freunde Sound Studio in Keulen:Mike Rötgens en Hartmut Wessling(Fiësta Mexicana,Ich will ein Kind von dir,en Komm mit ins Wunderland)

Verder heeft Willi al sinds vele jaren heel veel succes in Nederland ,met name in de grensstreek.Hij treedt hier veel op bij Schlagerparties,Oktoberfeesten,Wijnfeesten en Duitse avonden.. Met name in alom bekende discotheken zoals bv. "Palladio"in Helden zijn zijn optredens een geweldig succes!!.

Willy aus Kevelaer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Willy aus Kevelaer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Willy aus Kevelaer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Willy aus Kevelaer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Willy aus Kevelaer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.