Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Incl. geluid tot 100 pers. Meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

William Smulders boeken?

William Smulders boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van William Smulders

Wilt u William Smulders direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie William Smulders

Gitarist/zanger William Smulders is een ervaren entertainer. Zijn akoestische live muziek is sfeervol maar niet te luid.
Door zijn brede, veelzijdige repertoire is hij een verrijking voor elke gelegenheid. Zo speelt hij betoverende Spaanse instrumentale stukken en toegankelijke jazz. Maar ook swingende evergreens of herkenbare liedjes uit de 50-er tot 80-er jaren. Zijn stijlvolle voorkomen maakt het geheel helemaal af. Met William haalt u ervaring, betrouwbaarheid en klasse in huis.

William Smulders is te boeken in verschillende bezettingen.

William Smulders boeken?

- Bezetting: solo, duo of trio
- Speelduur: 3 x 45 minuten
- Incl. geluid tot 100 personen

William Smulders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over William Smulders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over William Smulders wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van William Smulders. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over William Smulders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.