Twilight Entertainment

     
Foto: Moon Jansen
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

William Jenninx boeken?

William Jenninx boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van William Jenninx

Wilt u William Jenninx direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie William Jenninx

Wim Franke, aka William Jenninx, is een Nederlandse dance dj/producer uit Amsterdam. Op zijn 14e startte hij met DJ-ing. Eerst als hobby, later als zijn beroep. Als twintiger begon hij een management- & boekingskantoor en een studio- & audiobedrijf. Het ondernemen in deze verschillende velden van de entertainmentindustrie vormde zijn visie en persoonlijkheid.

Vele jaren was hij bevoorrecht om een belangrijke rol als ‘spin doctor’ te spelen in het ontwikkelen van carrières van diverse Nederlandse artiesten en acteurs. Zijn creatieve en commerciële wijze om succesvolle projecten te ontwikkelen is bij velen bekend in Nederland. Maar zijn passie voor DJ-ing is altijd gebleven, en sinds hij in 2014 weer begon met produceren besloot hij om zijn DJ-carrière opnieuw tot zijn hoofdactiviteit uit te roepen. Inmiddels iets ouder dan 14 maar wel met dezelfde energie en onbevangenheid. Interactie en vooral lol maken met publiek middels muziek is zijn grote passie.

William Jenninx boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over William Jenninx zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over William Jenninx wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van William Jenninx. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over William Jenninx te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.