Twilight Entertainment

     
William Janz Boeken / Reserva William Janz voor een optreden
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

William Janz boeken?

William Janz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van William Janz

Wilt u William Janz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie William Janz

'Nederland is een ster rijker!' Aldus Riny (Marty) Schreijenberg, manager en producer van de 'rising star' William Janz bekend als de Nederlandse Julio Iglesias. Op 5 juni 1974 zag William Jansen zag het licht op 5 Juni 1974 in Den Haag voor het eerst het daglicht,als zoon van Elly en Wim Jansen. Op zijn 9e jaar bleek al dat hij een muzikaal jongetje was. Hij kreeg gitaarles van z,n Opa. De kleine William, vond het gitaar spelen leuk, maar….. erbij zingen, dat was het helemaal voor hem. Op de lagere school werden zijn muzikale talenten ook al opgemerkt. Zo speelde hij in diverse musicals de hoofdrol.

In begin jaren 90, was Julio Iglesias een van zijn ware helden. Het was dus niet zo vreemd dat hij in 1996 een finaleplaats wist te behalen in Henny Huisman’s Soundmixshow. Joop van den Ende zag zijn talent, en gaf producer Hans van Eijk opdracht om zich over William te ontfermen. Er kwamen vooral veel optredens in het buitenland door het feit dat onze William vooral in het buitenland diverse talentenjachten wist te winnen. Je zou kunnen zeggen: Geen profeet wordt in z’n eigen land geëerd ! In 2007 scoorde William met het duo Pharos zijn eerste nummer 1 hit in Maleisië, vele Radio en TV optredens volgen. In Maart 2010 komt er een fantastische uitnodiging op zijn pad. Amerika !! Hij werd uitgenodigd om in Las Vegas op te treden, maar daar bleef het niet bij. De steden Los Angeles en Beverly Hills volgden.

Boeking William Janz

In 2013 maakte hij een tournee in de Dominicaanse Republiek met veel succes ! William trad op bij een personeelsfeest van Shell, daar ontmoette hij Michiel van Wolferen die vertelde dat hij Riny Schreijenberg(Marty) kende, de man die o.a. Frans Bauer had groot gemaakt. Kortom, er werd een afspraak gemaakt, en er werd een nieuwe strategie bepaald. De belangrijkste veranderingen waren: De naam werd “Willam Janz” en er werd gekozen voor Nederlandstalige muziek.

In October 2014, werd de single “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” uitgebracht, en alle Nederlandstalige radio en TV stations reageerde fantastisch. Zo werd hij direct in de eerste week de “Gouden Kroon” bij TV Oranje, en werd hij “Hollandse Nieuwe” bij radio NL. En……… de Tros zou de Tros niet zijn om dit aan zich voorbij te laten gaan. William Janz met een nieuw team om zich heen, zal doorgaan om zijn plaats in de Nederlandse Showbizz te veroveren. Hij vertelde zijn manager Riny, dat zijn grootste droom was om eens in een uitverkocht Ahoy te staan. Riny antwoordde: Als dat je droom is, dan gaan we daarvoor en zal het ooit uitkomen!

Got Talent Espana

Op maandag 28 januari zagen 2,2 miljoen kijkers hoe William Janz doorging naar de halve finale in het televisieprogramma “Got Talent Espana” op het Spaanse televisie station Telecinco. Nieuwste single: “Mijn Allerliefste”. Een tijdje later zat William aan tafel bij Business Class, Omroep Max, SBS6 en heeft verscheidene artikelen gehad in De Telegraaf, Het AD en weekblad Privé. Niet zonder reden, want in Spanje zijn ze al wat bekender met 'onze William'. Net als zijn grote inspiratiebron Julio Iglesias stal William de harten van de Spanjaarden en bevind hij zich nu in de halve finale van 'Espana Got Talent!'

Met zijn nieuwe single 'Mijn Allerliefste' kwam de Rijswijkse leraar binnen op plaats 8 in de Nederlandse top 1000. "Geef hem een microfoon, sluit je ogen en je komt in vervoering. Wel hebben we hard gewerkt aan de juiste sfeer en image om in Nederland net zo succesvol te worden als in Spanje. Gelukkig zien we dat het werkt." Aldus Schreijenberg.

William Janz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over William Janz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over William Janz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van William Janz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over William Janz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.