Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Willem Gunneman boeken?

Willem Gunneman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Willem Gunneman

Wilt u Willem Gunneman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Willem Gunneman

Als dagvoorzitter, theatermaker, discussieleider, gastspreker, gastheer, uitnodigende teaser, rode draad, frisse break of spraakmakende afsluiter. Anders dan anders. Groots en klein. Verfrissend en helder. Puur verbaal of muzikaal.

Een uniek optreden van Willem Gunneman rond uw bedrijf of een interactieve terugkoppeling van sprekers en inhoud tijdens uw congres of evenement. Woordkunstenaar Willem Gunneman is te boeken in combinatie met iedere denkbare spreker. In een spraakmakende voorstelling met Jacco Eltingh, Rene Boenders, Erik Hulzebosch, Wouter de Vries, Jort Kelder, Elco Brinkman…. Het is aan u.

U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstelling. Willem Gunneman heeft de mogelijkheid deze te communiceren in de rol van inspirerend dagvoorzitter, discussieleider, gedreven motivator, gastspreker of verrassend entertainer. Anders dan anders. Verfrissend en helder. Van congressen tot sprankelende totaalproducties. Altijd met dat wat U wenst te communiceren in het achterhoofd. Uw boodschap is nog nooit zo helder en duidelijk overgekomen.

Willem Gunneman is onvoorstelbaar verrassend in een unieke voorstelling

Willem Gunneman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Willem Gunneman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Willem Gunneman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Willem Gunneman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Willem Gunneman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.