Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Willem Barth boeken?

Wilt u Willem Barth huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Willem Barth vindt u op deze pagina.

Wilt u Willem Barth direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Willem Barth

Willem Barth uit Doetinchem is een zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer zorgt. Willem weet met zijn EIGEN liedjes altijd het publiek "in te pakken" en voor zich te winnen. Een echte Hollandse volkszanger met een warm stemgeluid.

Met nummers als "Ik wil niet weten hoe het is" en "Eenzaam en alleen" scoorde hij in het verleden al grote hits. Zijn single "Wachten op jou" stond acht weken in de Mega Top 100.

Tijdens zijn eigen concert op 31 januari 2009 zong Willem een duet met Corry Konings, waarna Corry op haar beurt Willem weer vroeg om op te komen treden tijdens haar 40-jarig artiestenjubileum.

Met de single "Aan alle mooie meiden" die in 2009 verscheen verwierf Willem nationale bekendheid. De single stond meer dan tien weken in de Mega Top 100 en overal in het land zong (en zingt) iedereen dit aanstekelijke lied uit volle borst mee!

In 2010 verschijnen achtereenvolgens de singles "Bella Bella Signorina" en "Als men een drankje naar jou zou vernoemen. Met "Bella" haalde Willem Barth de top 10 en was hij op TV te zien in TROS Muziekfeest op het plein.

In de zomer van 2010 verschijnt het nieuwe album: WB. Het album staat wekenlang in de album top 100 genoteerd. Op veler verzoek wordt daarna de single "Lieve heer heb medelij" als single uitgebracht. Het nummer komt in week 41 als hoogst genoteerde Nederlandstalige single binnen in zowel de Mega Top 100 als de RADIONL top 30.

Zoekt u een artiest die net even anders is dan anders? Iemand die niet de geijkte covers zingt en roept om de 'handjes in de lucht'? Zoekt u een artiest die misschien net even "beter dan beter" is? Boek dan Willem Barth!

Willem Barth boeken?

Willem Barth is te boeken met een 30 minuten durende set met hits zoals: Aan alle mooie meiden, Wachten op jouw en vele andere gezellige Nederlandstalige nummers.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een boeking van Willem Barth

Willem Barth boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Willem Barth zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Willem Barth wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Willem Barth. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Willem Barth te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.