Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Willeke Alberti boeken?

Willeke Alberti boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Willeke Alberti

Wilt u Willeke Alberti direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Willeke Alberti

Van jongs-af-aan is WILLEKE ALBERTI één van de meest veelzijdige artiesten. Velen zullen Willeke nog herinneren als actrice bijvoorbeeld als de ontroerende Marleen Spaargaren uit de TV-serie 'De Kleine Waarheid' en in de hoofdrol in 'Rooie Sien'.
Ook op toneel verdiende zij haar sporen met verrassende rollen in ondermeer G.B.Shaw's 'Pygmalion', naast Ko van Dijk en in 'Twee op de wip', naast Jeroen Krabbé.
Na een periode van toewijding aan haar gezin, kreeg Willeke weer de kriebels om een plaat op te nemen.
Dit werd de succesvolle CD met de titel: ‘EEN BEETJE MAZZEL’ gevolgd door de CD "ZOMAAR MIJN DAG" waarvan de gelijknamige single "Zomaar een dag", meteen hoog in de Nederlandstalige toplijsten stond.
In 1994 stond de opnieuw gemasterde single: 'De glimlach van een kind', een duet met haar onvergetelijke vader Willy Alberti, hoog genoteerd in de hitlijsten !
Willeke werd, naast een groot aantal gouden platen, talloze malen onderscheiden voor haar prestaties, waaronder tweemaal een 'Edison' (in 1965 en 1993), de 'Televizierring'(1971) en een 'Gouden Harp' (1981).

Inmiddels heeft Willeke diverse Theater-Concerten door het hele land, succesvolle afgerond! Willeke was onder andere samen met Jenny Arean te zien in ‘t prachtige theaterstuk: “KLARENBEEK EN VERBRUGGE” en tevens heeft zij de hoofdrol vertolkt in de musical “HELLO DOLLY”, waar zij samen met Jos Brink en Jamai, van september 2004 tot/met april 2005 regelmatig voor uitverkochte zalen optraden.
Op 28 maart 2005 heeft Willeke tijdens het Gala van het Nederlandse Lied van Radio 2, een prachtige oeuvre prijs mogen ontvangen, voor al haar bijzondere werk uit de afgelopen jaren!

Ook heeft zij tal van, prachtige CD albums op haar naam staan en is Willeke een graag gezien artiest wanneer zij regelmatig landelijk optreedt, op grote evenementen en besloten feesten. Tevens zet zij zich in voor de Willeke Alberti Foundation, waarvoor zij het welzijn en de levenskwaliteit van senioren, kinderen en zieken tracht te verbeteren, door o.a. een dertigtal optredens te verzorgen in verpleeginstellingen en verzorgingshuizen.

Willeke Alberti boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Willeke Alberti zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Willeke Alberti wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Willeke Alberti. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Willeke Alberti te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.