Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Wilko Terwijn boeken?

Wilko Terwijn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wilko Terwijn

Wilt u Wilko Terwijn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wilko Terwijn

Wilko Terwijn is sinds 1996 actief, eerst in de Comedy Club, nu in het Comedy Circuit. Actualiteiten spelen een grote rol in zijn optredens en samen met zijn aparte kijk op alledaagse zaken levert dat bizarre theorieën op. Niet bang voor een afwijkende mening of compleet absurdisme.

Alle podia van Nederland, van groot festival tot kleine zaal, hebben al met Wilko Terwijn kennis kunnen maken, waaronder Lowlands en rocktempel De Melkweg. Na een optreden in het tv-programma 'The Comedy Factory', werd hij gelijk gevraagd als vaste gast bij 'Stenders Vroeg.' Inmiddels speelde Wilko ook in Engeland in Belgie en in Duitsland. Naast comedian is Wilko een veelgevraagd tekstschrijver. 

Wilko Terwijn was lange tijd vaste tekstschrijver voor het TV-programma Ook Dat Nog, leverde wekelijks teksten voor Raymann Is Laat, is nu de tekstschrijver voor VARA Laat-presentatrice Claudia de Breij en Javier Guzman (bekend van de Sinterklaasconference). In 2004 en 2005 was hij met een oudejaarsstand-up te zien bij respectievelijk Yorin en RTL5.

Wilko Terwijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wilko Terwijn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wilko Terwijn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wilko Terwijn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wilko Terwijn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.