Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Wildstylez boeken?

Wildstylez boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wildstylez

Wilt u Wildstylez direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wildstylez

Wildstylez is de artiestennaam van de Nederlandse hardstyle-dj en -producer Joram Metekohy. Deze populaire Dj en producer Wildstylez maakt voornamelijk muziek onder eigen naam, maar is tevens lid van de hardstyle-projecten Seizure, The Outsiders, Alpha² en Project One.

Wildstylez maakte het anthem (No Time to Waste) voor Defqon.1 2010. Andere bekende platen zijn onder andere KYHU (Keep Your Head Up), Muzic or Noize, Pleasure en The Phantom Beat.

Zijn bekendste plaat op dit moment is Year Of Summer, een samenwerking met Niels Geusebroek, waarmee hij bekend werd bij het niet-Hardstyle publiek.

Op 20 januari 2013 ontving Wildstylez als eerste hardstyle-artiest ooit een gouden plaat voor Year of Summer[1]. Deze track is tevens de eerste hardstyletrack ooit in de Nederlandse top 40.

Andere bekende nummers van dit moment zijn World Of Madness en Lose My Mind.

Wildstylez boeken?

Wildstylez zijn te boeken voor een dj set, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wildstylez boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wildstylez zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wildstylez wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wildstylez. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wildstylez te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.