Twilight Entertainment

     
Wilbert Pigmans boeken / Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Wilbert Pigmans boeken?

Wilt u Wilbert Pigmans huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Wilbert Pigmans vindt u op deze pagina.

Wilt u Wilbert Pigmans direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wilbert Pigmans

Een optreden van Wilbert Pigmans is een ware feestexplosie. Niets is hem te gek, noem een titel en hij zingt het! Wilbert Pigmans wordt daarom ook vaak bestempeld als de wandelende jukebox. Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op. Stilstaan is dus onmogelijk tijdens een optreden van Wilbert.

Boekingen Wilbert Pigmans

Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot après-ski feest, overal weet Wilbert het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance, en is dan ook een graag geziene gast op feesten en partijen.

Wilbert Pigmans zingt de Toreador / Signorita

Wilbert "de Toreador" Pigmans bracht een paar weken geleden de nu al legendarische single "De Toreador" uit in samenwerking met Opgeblazen. Als een echte Toreador wind hij het publiek met elk optreden om zijn vingers! Zin in een feestje? Senorita dit is het momento! Boek dan Wilbert Pigmans.

Wilbert Pigmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wilbert Pigmans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wilbert Pigmans wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wilbert Pigmans. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wilbert Pigmans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.