Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.150,- excl. BTW
  • Opmerking: NPO 3 FM / 90`s en hits van nu
Volledige prijslijst

Wijnand Speelman boeken?

Wijnand Speelman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wijnand Speelman

Wilt u Wijnand Speelman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wijnand Speelman

Wijnand Speelman ziet het levenslicht in 1988 op de Snoeksloot in Houten. Al vroeg huilt Wijnand mee met de radio. Als puber heeft hij geen Nikes waarmee hij de blits kan maken in Houten en is hij geen fan van Ajax. Ondanks deze sociale bindmiddelen groeit Wijnand zonder veel problemen op en meent hij zelfs dat de middelbare school de hemel is. Soms mist hij het nog wel eens, de schoolfeestjes, theater, schoolreisjes en de meisjes.

In zijn middelbare school-periode ziet Wijnand een glorieuze toekomst voor zich als trucker. Maar als hij Giel Beelen voor het eerst hoort, is Wijnand om. Hij moét DJ worden. Gelukkig zit hij al vanaf zijn achtste te frunniken op de 27 mc (algemene breedband). Magisch vindt hij dat, want je wist nooit of er geluisterd werd en door wie dan wel. Als er al iemand terugpraatte was dat een sympathieke hijskraanmachinist of een trucker. Met portofoons, scanners en ‘bakkies’ leert Wijnand de kneepjes van het radiovak. Al snel wordt hij krantenjongen bij Giel en mag hij radio maken bij Xnoizz van de EO

Barend en Wijnand

Vanaf september 2012 maakt de carrière van Wijnand een sprong. Samen met Barend van Deelen stroomt hij door vanuit het nachtteam naar een eigen programma op de zondagavond met de treffende titel Barend en Wijnand. Diezelfde maand mag hij samen met Barend ook het magische radiomoment van de hele, hele late vrijdagavond vullen op 3FM.

Wijnand Speelman boeken

Dat gaat een aantal jaren lekker en Wijnand bewijst zich in de gezamenlijke uitzendingen en zeker ook op de festivals waar hij voor 3FM verslag mag doen. Als in augustus de zender een beetje geshuffled wordt, krijgt Wijnand een mooie kans: hij mag je in het weekend vanaf een uurtje of negen wakker maken onder de titel Weekend Wijnand. Da’s niet alles, want met zijn radiomaatje Barend is hij elke vrijdagavond te horen met ultieme vrijdagavondradio.

Elke vrijdagavond tussen 21.00 en 00.00 uur hoorde je Barend en Wijnand op je NPO 3FM, pratend over voetbal, nieuwe muziek, uitgaan en alle weekendbelevenissen. Vanaf November 2016 zit Wijnand Speelman vast in de week programmering van het nieuwe 3FM. Van maandag t/m vrijdag presenteert hij “Wijnand” tussen 14.00 en 16.00 uur op 3FM. Wijnand sleept je door de middag heen en helpt je bij je huiswerk.

Wijnand Speelman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wijnand Speelman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wijnand Speelman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wijnand Speelman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wijnand Speelman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.