Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: incl. 4 x 50" plasma schermen en 24 wii controllers
Volledige prijslijst

Wii Like to party boeken?

Wii Like to party boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wii Like to party

Wilt u Wii Like to party direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wii Like to party

Samen met uw collega’s, klanten of gasten beleeft u op 4 giga grote 50” plasmaschermen spannende momenten tijdens het spraakmakende Wii Feest.

Niets is standaard aan deze interactieve show. Want zijn de schermen te klein?

Dan zetten we een beamer (4000 Ansi Lumen) in met schermen van 6 meter breed. Uiteraard is dit Wii Feest uitgerust met de leukste spellen zoals Wii Sport en Mariokart. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van andere spellen zoals Wii Fit. Om de spanning onderling wat op te voeren kunt u ervoor kiezen om een competitie uit te schrijven, inclusief prijzen en prijsuitreiking! Wii like to party.

Tegen een geringe meerprijs is het Wii Feest uit te breiden met een professionele presentator en een Drive In Show met DJ

incl. 4 x 50" plasma schermen en 24 wii controllers

Wii Like to party boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wii Like to party zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wii Like to party wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wii Like to party. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wii Like to party te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.