Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

WiesnExpress boeken?

WiesnExpress boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van WiesnExpress

Wilt u WiesnExpress direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie WiesnExpress

De 3-mans formatie WiesnExpress is dé act  voor elk Oktoberfest, bierfeest of ieder ander feest waar Duitse stimmung gewenst is. Een wervelende energieke show van 3 knotsgekke muzikanten die weten wat entertainen is!

WiesnExpress is het nieuwe ‘Party Trio’ voor alle Oktoberfesten en verwanten! Een denderende ‘party trein’ van 3 ras-entertainers die in een wervelende show binnen no-time de handjes in de lucht weten te krijgen. Het beste uit twee werelden, een mix tussen live muziek en tape-act, gebracht met de nodige humor. Resultaat, een betere interactie met het publiek door het inspelen op elke situatie. Het repertoire bevat de beste Duitse Schlagers en meezingers, voorzien van een ‘rockrandje’ met een lekkere beat die de hele tent laat meedeinen. Een betere garantie voor succes kunnen we niet geven!

WiesnExpress boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over WiesnExpress zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over WiesnExpress wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van WiesnExpress. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over WiesnExpress te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.