Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Wieneke Remmers boeken?

Wieneke Remmers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wieneke Remmers

Wilt u Wieneke Remmers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wieneke Remmers

Wieneke Remmers werd op 12 augustus 1978 geboren in Vught. Tijdens haar middelbare schooltijd was ze bijna iedere avond te vinden in de Speeldoos in Vught, waar ze op ballet zat, meedeed aan de musicalvoorstellingen o.l.v. Jacques Noyons en meespeelde in de musical "Les Miserables" van de Stichting Musical Vught. Hier is haar liefde voor musicaltheater geboren.

Vervolgens is Wieneke gaan studeren in Tilburg aan het Conservatorium, de opleiding Muziektheater. Hier kreeg Wieneke les van zangpedagoog Edward Hoepelman, bij wie ze nu nog steeds zangles volgt. Tijdens haar opleiding speelde ze ook in twee voorstellingen ("Move" en "Jan Rap en zijn Maat") van de Stichting Theaterplan in Eindhoven, onder regie van Mons de Goede.

Na haar opleiding is Wieneke Remmers meteen het musicalvak ingerold en inmiddels heeft ze in al in meer dan 13 verschillende musicals gespeeld!

Wieneke Remmers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wieneke Remmers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wieneke Remmers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wieneke Remmers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wieneke Remmers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.