Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Why Not boeken?

Why Not boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Why Not

Wilt u Why Not direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Why Not

Een zeskoppige formatie op zoek naar de gulle middenweg tussen: hobby, plezier, muziekvoorkeur en de smaak van het hedendaagse publiek.
In de thuishaven Wommels, wordt wekelijks hard gewerkt aan nieuwe ideeën, het bestaande repertoire en nieuwe nummers. Kritiek, de lat hoger leggen, het nastreven van voldoening bij het publiek, is voor ons de motivatie om ons zelf continu te verbeteren.
Tevredenheid bij zowel de klant als zaaleigenaren, organisatoren etc. is voor ons een pre.
Ons repertoire bestaat uit hedendaagse toppers, maar ook populaire nummers uit de jaren 70, 80 en 90 zijn sterk vertegenwoordigd en variëren van rustige inloopmuziek tot stevige rock. Alles wordt uit de kast gehaald om jong en oud te vermaken.

Why Not?! : Inzetbaar op diverse evenementen: Dorpsfeesten/tentfeesten
Personeelsfeesten
Bar/Dancings/Bruiloften. 

Why Not boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Why Not zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Why Not wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Why Not. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Why Not te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.