Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

White Dress boeken?

White Dress boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van White Dress

Wilt u White Dress direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie White Dress

De ontvangstact White Dress, ook wel 'entree act De Witte Jurk', is ontwikkeld voor bedrijfsevenementen waar de gasten in hoge ruimtes of buiten worden ontvangen. Een prachtige sopraan in een gigantische witte jurk zorgt voor een spetterende entree act. Zij zingt de gasten vanaf 5 meter hoogte toe met repertoire dat varieert van bekende opera klassiekers tot musical highlights. Met haar theatrale jurk, charmante verschijning, open performance en dijk van een stem, zorgt zij voor een écht bijzondere act bij de entree of tijdens de ontvangst.

White Dress boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over White Dress zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over White Dress wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van White Dress. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over White Dress te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.