Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Wesly Bronkhorst boeken?

Wesly Bronkhorst boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wesly Bronkhorst

Wilt u Wesly Bronkhorst direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wesly Bronkhorst

Het succes dat Wesly Bronkhorst heeft met zijn hit ‘Trots Op Jou’ is in 2019 nog groter geworden.  Ook dit jaar is hij weer één van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten. Wesly Bronkhorst was tien, toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse concertgebouw.  Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum werd dit werkelijkheid. Op 4 oktober gaat hij een stapje verder en laat hij zijn hits allemaal horen in AFAS Live. ‘Dit gaat geweldig worden, maar net even anders dan andere concerten, In juli zal Wesly met een nieuwe single komen die door een aantal kenners uit het vak nu al is genoemd als de zomer hit van 2019

De voor een ‘Edison pop 2019’ genomineerde zanger vierde in 2017 zijn 15-jarig artiesten jubileum. Dat vond plaats in het tot de laatste stoel uitverkochte concertgebouw van Amsterdam. Ook werd hij begin dit jaar verkozen tot ‘Populairste Artiest 2018’. ‘Mooier had ik mijn 15-jarig jubileum niet kunnen vieren. Het is een jongensdroom wat werkelijkheid is geworden. Toen ik een jaar of tien was, fietste ik vaak langs het concertgebouw en dacht, in dit prachtige gebouw wil ik ooit zingen. Mijn grote voorbeeld ANDRE HAZES heeft in 1985 ook zijn 15-jarig jubileum daar gevierd, voor mij maakte dat het nog specialer.

Ik ben een nuchtere Amsterdamse jongen, maar dit soort hoogtepunten ontroeren mij wel.’ Bronkhorst is een artiest die zowel jong als oud aanspreekt. Zijn muziek wordt meegezongen door alle lage van de Nederlandse bevolking, van Timmerman tot advocaat. ‘Die mengeling zie ik vaak terug in de zalen waar ik optreed. Mijn doelgroep is heel breed, voor een artiest is dat fijn.

Wesly Bronkhorst boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wesly Bronkhorst zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wesly Bronkhorst wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wesly Bronkhorst. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wesly Bronkhorst te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.