Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.395,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Wesly Bronkhorst boeken?

Wesly Bronkhorst boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wesly Bronkhorst

Wilt u Wesly Bronkhorst direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst is uw zanger voor ieder feest of evenement. Of het nou een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of festival is, Wesly Bronkhorst is voor iedere gelegenheid de juiste keus.Met zijn geweldig, gevarieerd en voornamelijk eigen repertoire weet hij van iedere gelegenheid een feest te maken. Zijn hits die u dagelijks voorbij hoort komen op radio, tv of in de kroeg zijn zo bekend dat deze door iedereen moeiteloos worden meegezongen.

Boekingen Wesly Bronkhorst

In 2017 vierde hij met een uniek concert zijn 15 jarig artiesten jubileum in een uitverkocht Concertgebouw en trad daarmee in de voetsporen van Andre Hazes. Ook werd hij dat jaar door het publiek gekozen tot populairste horeca artiest van 2017. Wesly Bronkhorst is dan ook niet voor niets een van de meest geboekte artiesten van dit moment.

Wesly Bronkhorst boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wesly Bronkhorst zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wesly Bronkhorst wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wesly Bronkhorst. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wesly Bronkhorst te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.