Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van "Oh Oh daar gaan we weer" excl. reiskosten / 30 min. zang / 30 min. meet en greet
Volledige prijslijst

Wesley Broens boeken?

Wesley Broens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wesley Broens

Wilt u Wesley Broens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wesley Broens

Wesley Broens is geboren op 23 februari 1993 in Voorburg. Hij stond als kleine jongen al met regelmaat naast zijn opa op het podium. Zo jong als Wesley was sprong hij het podium op en zong spontaan mee met opa Harry, die op veel Indische evenementen een graag geziene artiest was en zo is Wesley’s liefde voor de muziek ontstaan. Tijdens zijn studie management, toerisme & recreatie, (die in mei 2015 heeft afgerond) heeft Wesley al zijn vrije tijd in optredens gestoken en was hij vaak in het weekend te vinden in de uitgaans- gelegenheden waar hij met zijn opzwepende Nederlandse repertoire de tent op zijn kop zette.

In het tv seizoen 2016 / 2017 maakte Wesley deel uit van de tv serie "Oh Oh daar gaan we weer"

Wesley Broens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wesley Broens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wesley Broens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wesley Broens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wesley Broens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.