Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hits: Bedankt, Mooi is het leven, Santa Felicia
Volledige prijslijst

Wesley boeken?

Wesley boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wesley

Wilt u Wesley direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wesley

Wesley, geboren op 20 januari 1986 in Goirle, opgegroeid in een warm Tilburg’s gezin wordt al vanaf zijn jeugd door dik en dun gesteund door zijn ouders en oudere broer. Wesley wil n.l. maar 1 ding en dat is zingen!
Wesley's grootste wens is beroemd worden en ooit een concert te mogen geven in een uitverkocht Ahoy.

Vanaf zijn kleutertijd trok Wesley al de aandacht op school met zijn heldere blauwe ogen en ondeugende streken. Later op schoolfeestjes kwam duidelijk naar voren dat hij zich op het podium goed thuis voelde. Rond zijn 12e jaar werd hem gevraagd eens een liedje van Jantje Smit te zingen, waarmee hij vervolgens een verpletterende indruk maakte en hij de smaak pas echt goed te pakken kreeg.
Heel veel talentenjachten wist hij te winnen met zijn bijzondere stemgeluid en apentrots was hij toen Pierre Kartner speciaal voor hem het nummer ‘Bedankt’ schreef. Een prachtig gevoelig liedje, wat Wesley heeft opgedragen aan zijn ouders.
Zijn schare fans groeit gestaag en niet alleen door zijn heldere en bijzondere stemgeluid.

Tijdens zijn optredens voelt men dat elk nummer vanuit zijn hart, vol passie en emotie wordt vertolkt.

Wesley, de Tilburgse volkszanger, wereldberoemd in Brabant, maar ook landelijk steeds meer een begrip!
Op zijn 17e kreeg Wesley een platencontract bij HDJM Music aangeboden, waar zijn tweede single met als titel ‘Bewijs Het Dan’ een notering in de Top 100 behaalde. Zijn derde single ‘Yo Te Quiero’ scoorde zelfs in de Mega Top 50 en wist door te dringen tot de Hilversumse playlist. Destijds voor een Nederlandstalig nummer uitzonderlijk te noemen.


Anno 2010
staat er een nieuw team klaar om Wesley’s dromen waar te maken. Een nieuwe manager en een nieuwe platenmaatschappij. Een zeer ervaren team, aangevoerd door Riny Schreijenberg, de man die in het verleden sterren zoals o.a. Frans Bauer en Marianne Weber heeft ontdekt en grootgemaakt.
Na veel oriënterende gesprekken is er een weg uitgestippeld die er toe zal leiden dat Wesley de carrière krijgt die hij verdient. Ook Omroep Brabant gelooft in de zeer sympathieke Tilburgse zanger en zend de reallife soap ui, waarin de kijker stap voor stap in 12 afleveringen kan meebeleven hoe Wesley en zijn nieuwe team op weg gaan naar nieuwe successen!

Wesley boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wesley zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wesley wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wesley. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wesley te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.