Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Wende boeken?

Wende boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wende

Wilt u Wende direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wende

Wende is een multi-talent, met zowel 2 Edisons en een Gouden Harp op zak als een Gouden Kalf nominatie. Bovenal is zij een artiest in hart en nieren, met het podium als middel om mensen te raken. Op dat podium zoekt Wende grenzen op en rekt die grenzen op. Dit doet ze in zowel haar eigen werk, als in projecten waarbij zij met anderen meewerkt.

Ze maakt shows en voorstellingen met liefde voor esthetiek en gebruikt alle theatrale elementen om een verhaal te vertellen. Daarbij zoekt ze naar het spanningsveld tussen theater, popmuziek, elektronische en klassieke muziek en hoe zij elkaar kunnen ontmoeten. Het resulteert in een prachtige balans tussen entertainment en experiment.

Op bedrijfsevenementen is Wende als geen ander in staat om een krachtige performance neer te zetten die iets dóét met het publiek. Of het nu klein en akoestisch is, met een strijkkwartet of een heel symfonieorkest; Wende verrast, daagt uit, opent ogen en ontroert.

Wende boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wende zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wende wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wende. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wende te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.