Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Weekend Warriors boeken?

Weekend Warriors boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Weekend Warriors

Wilt u Weekend Warriors direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Weekend Warriors

WEEKEND WARRIORS is de nieuwste sensatie op de Nederlandse festivalbodem. Met militaire precisie vuren deze podiumdieren een explosieve show met een onevenaarbare hitdichtheid op je af. Een staakt-het-feesten is uitgesloten!

Bewapend met een niet aflatend enthousiasme en een overdosis energie spelen de WARRIORS ieder weekend alsof het hun laatste is: af en toe hard en vuig, af en toe wat chaotisch, maar altijd met een flinke dosis humor en interactie. Rock, house, hiphop of happy hardcore: floorfillers en guilty pleasures van begin tot eind, naadloos aan elkaar gesmeed tot een anderhalf uur durende liveshow. Met drie leadzangers, een rockende snarenafdeling, een klassieke pianist én een jazzpianist is de muzikaal meest verwarrende avond van je leven gegarandeerd.

WEEKEND WARRIORS voelen zich overal thuis. Feesttenten, studentenfeesten en festivals stonden al op het programma, maar ook Paradiso, de Melkweg en het Concertgebouw gingen al plat. Check de agenda voor shows bij jou in de buurt of vul het boekingsformulier in voor een feestlift van jouw evenement.

Weekend Warriors – Een staakt-het-feesten behoort niet tot de mogelijkheden!

Weekend Warriors boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Weekend Warriors zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Weekend Warriors wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Weekend Warriors. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Weekend Warriors te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.