Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Wc Freules boeken?

Wc Freules boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wc Freules

Wilt u Wc Freules direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wc Freules

Stelt u eens voor.. ipv een kleurloze mevrouw met een wit schoteltje.. twee kleurrijke dames die het toiletbezoek aangenaam maken.

Zij praten graag over hun deskundige sanitaire vaardigheden.. op de plek voor de menselijke zaak!

Waarvoor inzetbaar
Deze typetjes zijn vooral inzetbaar bij het sanitair. Gasten vinden het vaak vervelend door een wc-bezoek een stukje gezelligheid te moeten missen. De WC-Freules allias de dames des toilletes, vermaken uw gasten bij hun sanitaire noodstop. Zij zorgen ervoor dat uw gasten ontspannen hun behoefte kunnen doen en met een lach op het gezicht terugkomen.

Op beurzen promoten zij uw product, dienst of firmanaam. Daarnaast kunnen ze op elk event goed assisteren waarbij u maar wilt. Deze typetjes worden ook wel eens geboekt om met de gasten spelletjes te doen zoals stoelendans of de bingo.

Wc Freules boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wc Freules zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wc Freules wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wc Freules. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wc Freules te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.