Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Top Feestband
Volledige prijslijst

WC Experience boeken?

WC Experience boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van WC Experience

Wilt u WC Experience direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie WC Experience

Wat begon op een duister zolderkamertje, waar 2 gitaarvrienden, rare Brabantse onzinteksten maakten, op bekende hits, groeide in meer dan 15 jaar uit, naar optredens op grote evenementen en concerten in feesttenten door heel Nederland. WC EXPERIENCE is een Brabantse feestband, die haar muziek zelf omschrijft als Rock ‘n Lol. Dit omvat niet alleen recht-toe-recht-aan-rock, maar ook supervette gitaarrock, vlotte up-tempo accordeonstampers en nog veel meer. De bekendere covers die voorzien werden van een Brabantse onzintekst, maken steeds vaker plaats voor eigen composities die variëren van  metal tot hoempa. Kortom, voor ieder wat wils.

Een concert van WC EXPERIENCE moet je meegemaakt hebben! Het enthousiasme KNALT gewoon van het podium. Naast hun reguliere muziek wordt ook aan de mensen gedacht die WCE nog niet kennen. Diverse ‘gastoptredens’ passeren de revue, om ook de mensen die minder vertrouwd zijn met het werk van WCE een fantastische avond te bezorgen. Gastoptredens van  Pa van Lotti (de vader van Helmut), een foute Elvis Presley en zelfs Freddy Mercury komen voorbij tijdens een avondje WC EXPERIENCE.

Wat overblijft na een concert van dit vijftal naast een onuitwisbare indruk, is een nadampende natte feesttent, bezaaid met lege plastic bekers, stapels lege fusten, en vermoeide natbezwete fans die moe en voldaan huiswaarts keren. Het is niet voor niets dat deze feestband bij uitstek, een fanclub heeft met meer dan 500 leden en een steeds voller wordende agenda!

DE VORSTVERLETTOER
In de wintermaanden, als het feesttentseizoen is afgelopen, gaat de WCE op wintertour. Deze ‘vorstverlettoer’ zoals zij die zelf noemen, is een unplugged concert, toegesneden op de wat kleinere kroegen en zaaltjes tot max. 500 personen.

De Vorstverlettoer, is 2 jaar geleden voor het eerst georganiseerd. Dit omdat de WCE in het hoogseizoen, lees feesttentenseizoen, het liefst geen ‘kleine’ optredens gaf. De hele show was per slot van rekening helemaal uitgedacht op een groot podium, en kon op een klein podium niet uitgevoerd worden. Dit om nog maar te zwijgen over al het licht en geluid wat de WC heren plachten mee te brengen, als zij erop uit trokken. Hierdoor werd al snel het idee geboren, om in het naseizoen, wanneer het te koud werd voor de feesttenten, en grotere buitenevenementen, een kroegentour te doen, voor een select gezelschap. De heren misten zelf immers ook de knusse sfeer van de gezellige rookbruine cafés waar zij altijd al gespeeld hadden. De tour werd dus uitgepakt met minder geluid, en minder licht, maar niet te weinig natuurlijk. Dit bleek de gouden greep te zijn! De unplugged optredens werden overal enthousiast ontvangen, en op aandringen van vele kasteleins, en natuurlijk fans, die dit ook een welkome afwisseling vonden, is besloten, deze winter weer een vorstverlettoer te organiseren. De tourlijst loopt al aardig vol, dus de WCE kan op dit moment  alweer spreken van een groot succes!

Voor ieder evenement, festival of feesttent waar het feest moet worden met een grote F: Boek nu WC EXPERIENCE ! 

WC Experience boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over WC Experience zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over WC Experience wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van WC Experience. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over WC Experience te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.