Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Top Feestband
Volledige prijslijst

WC Experience boeken?

WC Experience boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van WC Experience

Wilt u WC Experience direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie WC Experience

Braborock sinds 1989! Nummers van internationaal allure voorzien van ’n Brabantse onzintekst, eigen nummers met ’n hoog rockgehalte, polka’s en inhakers; niets is WC EXPERIENCE te dol. Ook zijn er gedurende de kwart eeuw dat deze Rock ’n Lollband aan de weg timmert verschillende zelfgeschreven nummers aan de setlijst toegevoegd om daar nooit meer van te verdwijnen: “Rammpsteiner Kloempestoemper” en “Maag ik hier rooke?!” en “Bakkes op een kaai” en “Fritske de Oolifaant” zijn daar mooie voorbeelden van. In 2009 uitgeroepen tot de beste dialectband van Nederland.

Waar WC Experience komt is ’t feest, groot feest. Van hun unplugged optredens in kleine cafés (Vorstverlettoer), kleine elektrische optredens in zaaltjes tot grote(re) festivals of complete eigen producties; alles is mogelijk! Gesterkt door ’n professionele crew en ’n uitstekend vast licht- en geluidsbedrijf is er eigenlijk geen klus te klein óf te groot voor de Braborockers. Missie is en blijft: een feest bouwen voor groot en klein, dik en dun, jong en oud. Een feest waar je bij moet zijn geweest anders heb je zeker wat gemist. Graag geziene gast op festivals en dorpsfeesten, getuige de vele adressen waar zij al jaren kind aan huis zijn. Een fanatieke fanclub organiseert jaarlijks ’n drukbezochte fanclubdag en volgt de band al vele jaren op de voet. Inmiddels zijn er van het vijftal al 3 DVD’s en zo’n 16 albums verschenen. Onlangs verscheen de nieuwe single “Mannekes en Vrouwkes”. Uiteraard zijn de pareltjes van al deze cd’s te horen tijdens hun toer langs de vele feesttenten en festivals de komende jaren.

Laat je ook verrassen door deze feestelijke muzikale wervelwind van rock, polka en kletspraot!

WC EXPERIENCE
-Patrick Marcelissen: Zang/gitaar
-Raymond de Graaf: Drums
-René van Rooij: Toetsen/zang
-Arjan van den Broek: slag/sologitaar
-Jozz Verheijen: Basgitaar

WC Experience boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over WC Experience zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over WC Experience wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van WC Experience. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over WC Experience te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.