Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Waylon boeken?

Wilt u Waylon huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Waylon vindt u op deze pagina.

Wilt u Waylon direct boeken voor een optreden?
Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Waylon

Hij tekende als eerste Nederlander bij het beroemde Motown label: Waylon. Als jong knulletje is Waylon al geobsedeerd door countrymuziek. Zijn grote kans lijkt te komen als hij in het Mekka van de countrymuziek Nashville een plaat mag opnemen. Deze plaat is er echter nooit uitgebracht.

Maar Waylon geeft niet op en vestigt zich voor een jaar in de VS. Daar mag hij optreden met zijn idool Waylon Jennings. Na het overlijden van deze countrylegende keert Waylon terug naar Nederland, waar hij meedoet met Hollands Got Talent. Hij wordt tweede. Waylon wordt opgemerkt door Universal, die hem onderbrengt bij het legendarische Motown platenlabel, waar ook o.a. Michael Jackson, Stevie Wonder en de Supremes naam maakten.

Zijn eerste album Wicked Ways behaalt de platina status en ook zijn tweede album 'After All' doet het goed.

In 2014 levert Waylon een unieke prestatie door tweede te worden op het Eurovisie Songfestival. Hij deed dit samen met Ilse de Lange onder de gezamenlijke naam 'The Common Linnets'. De tweede plek is de beste prestatie van Nederland sinds 1975 waarmee de single ook meteen in 11 landen op nummer 1 binnenkwam op iTunes en nog eens in 23 andere Europese landen in de iTunes Top 10. Waylon is intussen druk bezig met nieuw materiaal en een nieuw album.

Na het succes op het Eurovisie Songfestival komt Waylon nu met zijn derde studio-album 'Heaven After Midnight'. Het album komt na zijn release meteen binnen op nummer 1 in de Album Top 100. 'Heaven After Midnight' is opgenomen in Nashville, de bakermat van de countrymuziek. De clip van leadsingle 'Love Drunk' is tevens in Amerika opgenomen.

Waylon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Waylon zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Waylon wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Waylon. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Waylon te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.