Twilight Entertainment

     
De band Waterproof Shampoo boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Waterproof Shampoo boeken?

Wilt u Waterproof Shampoo huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Waterproof Shampoo vindt u op deze pagina.

Wilt u Waterproof Shampoo direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Waterproof Shampoo

Waterproof Shampoo treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten.Comfortzones verdwijnen, dansmoves verschijnen. De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten. Stoere mannen zingen mee met boyband klassiekers en verlegen dames gaan los op de dikste rocknummers. Waterproof Shampoo wisselt in hoog tempo zowel Engelstalige als Nederlandstalige hits af in een dansbare en energieke mix.

Boekingen Waterproof Shampoo

Nederpop klassiekers, evergreen rockplaten en frisse pop, alles komt voorbij in een show waarin interactie met jou centraal staat. Gitaarsolo’s waarop je uitbundig luchtgitaar kunt spelen, een ritmesessie die elke cel in je lijf wil laten bewegen en aanstekelijk charisma dat je laat springen of je leven ervan afhangt. Waterproof Shampoo daagt je uit, NOT A CHANCE YOU WON’T DANCE!

Waterproof Shampoo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Waterproof Shampoo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Waterproof Shampoo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Waterproof Shampoo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Waterproof Shampoo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.