Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Waternimfen boeken?

Waternimfen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Waternimfen

Wilt u Waternimfen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Waternimfen

Deze prachtige onderwaterwezens lijken familie te zijn van zeepaardjes. Nogal nieuwsgierig van aard komen ze aan land en ontdekken verwonderd een wereld zonder water! Diepblauw en glinsterend als golven gestreeld door zonnestralen, zwemmen ze voorbij en verspreiden de schoonheid en magie van de 5 oceanen. Laat u onderdompelen in deze bijzondere act!

Aanvullend op deze act kun u één of twee roze Waterdraakje(s) met of zonder mobiel muzieksysteem boeken.

Waternimfen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Waternimfen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Waternimfen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Waternimfen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Waternimfen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.