Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Want Want boeken?

Want Want boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Want Want

Wilt u Want Want direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Want Want

Want Want maakt powerpop in het Nederlands. Dat doen ze met zijn vieren; Fokko, Adrian, Jasper en Bob. Al balancerend tussen pretentieloze joligheid en bittere klaagzang gaan ze waar de nederpop nog te weinig is geweest. Het Nederlands alternatief voor Weezer en Fountains of Wayne, als je wilt.

Hun debuut plaat kwam uit in het voorjaar van 2010 en bewijst dat Nederlandstalige liedjes ook heel leuk en fris en pakkend en in je gezicht kunnen zijn.

'Frustraties zijn er om van je af te schrijven', aldus zanger/gitarist Fokko. En gelijk heeft hij. Het bewijs ligt open en bloot in al zijn liedjes. Hoop, liefde, baardgroei en pijn wisselen elkaar af, alsof het niets is. Dit is, zoals de poprecensent zal schrijven, 'eerlijke zuivere popmuziek waarin de middelvinger in Want Wants eigen kont blijft steken'. Wat hij daarmee bedoelt zal een raadsel wezen, positief klinkt het in ieder geval wel.

Minstens zo positief klinkt het gebeuk van drummer Adrian, het geram van bassist Jasper en het gedinges van alleskunner Bob. Zij maken het verschil tussen 'Fokko de gefrustreerde postpuber' en 'Want Want met die leuke liedjes'. Met een beetje mazzel zingen of schreeuwen ze ook nog koortje mee, wat zowel prachtig als aandoenlijk uit kan pakken.

Live speelt Want Want snel, hard en strak. En vertelt Fokko graag wat ie die dag heeft gegeten en waarom.

Want Want boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Want Want zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Want Want wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Want Want. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Want Want te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.