Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 / 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Wannebiezz boeken?

Wannebiezz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wannebiezz

Wilt u Wannebiezz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wannebiezz

De Wannebiezz vielen bij Holland’s Got Talent op met hun humoristische optreden. Gordon bestempelde dit vrolijke trio als “Te gek in hun genre” en Patricia Paay wilde graag meer van ze zien.

Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis en trekken nu met hun vrolijke interactieve ‘Hollandstalige’ liedjesprogramma door Nederland en België om met het publiek gezellig de narigheid van alle dag eens van zich af te zingen. De Wannebiezz hebben het repertoire van Het Cocktail trio geadopteerd met de goedkeuring van Ad van der Geijn, het enige nog levende lid van dit legendarische trio. Daarnaast brengen de Wannebiezz een unieke mix van hits uit de afgelopen 40 jaar. Van smartlappen tot Rock & Roll en alles wat daar tussen zit. Het Nederlandstalige repertoire wordt zo nu en dan afgewisseld met een [steenkolen] Engelse, Duitse, Franse of Spaanse hit.

Hun jarenlange vriendschap, Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure, herkenbare humor en het vrije kermisleven zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij [bijna] niets moet en [bijna] alles mag.

GEZELLIGHEID is hun streven, maar dat zit bij de Wannebiezz wel goed. Ech wel!

Wannebiezz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wannebiezz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wannebiezz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wannebiezz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wannebiezz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.