Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Wandelende Paasmand met Paashaas boeken?

Wandelende Paasmand met Paashaas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wandelende Paasmand met Paashaas

Wilt u Wandelende Paasmand met Paashaas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wandelende Paasmand met Paashaas

Een nieuwe unieke act voor de Pasen. In een mega grote paasmand zit een levende Paashaas. Vrolijk loopt zij over uw Paas evenement. Uit de paasmand klinkt gezellige muziek. De Paashaas spreekt het winkelende publiek aan en trakteert uw bezoekers op een overheerlijke paastraktatie.

Op de wandelende paasmand staan twee grote paaseieren, in deze gekleurde eieren zitten de paasattenties. Onze Paashaas in de Paasmand gaat ook graag met uw bezoekers op de foto.
Wat kunt u verwachten van de wandelende Paasmand met Paashaas

    Paasmand van  1.10 meter doorsnee
    Gezellige voorjaarsmuziek
    Levende Paashaas
    Felgekleurde eieren met Paastraktaties
    Paasdecoratie op en om de Paasmand

Wandelende Paasmand met Paashaas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wandelende Paasmand met Paashaas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wandelende Paasmand met Paashaas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wandelende Paasmand met Paashaas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wandelende Paasmand met Paashaas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.