Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Wandelende Kerstboom boeken?

Wandelende Kerstboom boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wandelende Kerstboom

Wilt u Wandelende Kerstboom direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wandelende Kerstboom

Deze verrassende act is zeer origineel, uw publiek zal verwonderd en vrolijk reageren. Deze lopende en sprekende boom heeft hele verhalen en maakt de ene grap na de andere.

De wandelende kerstboom heeft echte ballen, echte lichtjes, echte versiering. Maar bovenal heeft deze wandelende kerstboom, een hele grote mond. Hij entertaint uw gasten, op uw kerstevenement met verhalen, en met zijn fantastische verschijning.

Wandelende Kerstboom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wandelende Kerstboom zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wandelende Kerstboom wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wandelende Kerstboom. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wandelende Kerstboom te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.