Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Walter Looks boeken?

Walter Looks boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Walter Looks

Wilt u Walter Looks direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Walter Looks

Een wervelende mix van R&B/Hip Hop, Dancehall, Latin, Classics en House, een CV waarop o.a. Mysteryland, Amsterdam Open Air, Paaspop, Wish Outdoor, By The Creek, Daydream, 18 hrs en Matrixx At The Park staat, een residentie bij Rewind, Kris Kross Amsterdam, Vunzige Deuntjes en We Are... moeten we nog even doorgaan? Vooruit, Walter Looks heeft binnen Nederland een unieke plek voor zichzelf gecreëerd met een geheel eigen kijk op de eclectische scene. Met een arsenaal aan eigen edits en unieke combo's die in sneltreinvaart het publiek van A tot Z overrompelt staat Walter Looks garant voor precies dat wat je wilt; FEEST!

Walter Looks boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Walter Looks zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Walter Looks wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Walter Looks. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Walter Looks te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.