Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: m-set
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Walter Ego boeken?

Walter Ego boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Walter Ego

Wilt u Walter Ego direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Walter Ego

De meest gewilde muzikale vrijgezel "aus dass Limburgisches Alpenland" dat is Walter Ego. Stimmung, Hossa en performen zijn de meest bondige steekwoorden die van toepassing zijn op deze rasechte Schlagerartiest. Op Bier-, Oktober- of Wiesnfesten is Walter Ego in zijn element tijdens zijn optredens door het hele land. Duitse Schlagers vanaf de '60er jaren tot nu doen het geweldig op elk feest en niet alleen voor diegenen die ermee zijn opgegroeid. Walter Ego komt uit een nest waar Deutsche Schlagermuziek favoriet was en dat straalt hij uit!

Marmor, Stein und Eisen bricht uit 1965 van Drafi Deutscher of Ein Festival der Liebe uit 1973 van Jürgen Marcus wordt bijvoorbeeld door jong en oud meegezongen en is slechts een greep uit zijn repertoire. Bij het Fliegerlied van Tim Toupet of Sweet Caroline van DJ Ötzi gaat het dak eraf! Dass ist WAHNSINN und JETZT DIE HÄNDE ZUM HIMMEL...

Oh ja, Walter's rockige haren werden langzaamaan wat grijs, dus hij heeft besloten om een echte metamorfose te ondergaan. Vanaf nu ganz im Schwarz dus :)

Walter Ego boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Walter Ego zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Walter Ego wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Walter Ego. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Walter Ego te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.