Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 minuten min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Wally Mckey boeken?

Wally Mckey boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wally Mckey

Wilt u Wally Mckey direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wally Mckey

Rutger van Barneveld (1990) is sinds 2002 druk bezig met zingen en optredens. Daarvoor zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Totdat een goede vriend Rutger vroeg of hij tijdens een feest van de Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Dit werd zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk, maar deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken. Toen wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”. Rutger is en graag geziene gast op ieder feest. Zijn eerste single” Helena” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie.

Rutger is tijdens het Waalkadefeest van Frans Duijts in 2012 eerste geworden tijdens de battle waarin hij het opnam tegen diverse andere talenten. Hierdoor heeft Rutger in 2014 tijdens het concert van Frans Duijts live met band een duet met hem gezongen.

In december 2013 startte de zeer succesvolle real-live soap “Ik geloof in mij” op TV Gelderland. Mede door het succes van de soap kwam er eind juni 2013 een nieuwe single uit geschreven door René Le Blanc en Frank van Etten met de titel “Een dag uit duizend dromen”. Eind 2015 kwam er een vervolg op de succes serie van omroep Gelderland genaamd: ”Hoe is het nu met”

Inmiddels is de serie “Ik geloof in mij” opnieuw geproduceerd door Zodiak Nederland en is de serie wekelijks te zien bij SBS 6. Uiteraard is Rutger hier ook weer van de partij! Op zoek naar een zanger die altijd de juiste snaar weet te raken, neem contact op!

Wally Mckey boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wally Mckey zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wally Mckey wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wally Mckey. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wally Mckey te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.