Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Vonneke Bonneke boeken?

Vonneke Bonneke boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Vonneke Bonneke

Wilt u Vonneke Bonneke direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Vonneke Bonneke

Vonneke Bonneke (echte naam: Vonneke Ritfeld) is een van TRIFECTA’s nieuwste aanwinsten en met 260.000 Instagramvolgers een van de bekendste influencers in Nederland. Nadat ze begon met het delen van grappige video’s op haar Snapchat groeide ze snel uit tot een van de meest geliefde influencers in het socialmedialandschap middels wekelijkse video’s en toegankelijke, hilarische, en vooral ook doeltreffende sketches over het alledaagse leven, waarin ze haar gevoel voor humor en eigenzinnige karakter een platform geeft.

Toen ze enkele muzikale parodieën creëerde en deelde op haar kanalen, bleek de vonk van de muziekwereld weer naar haar te zijn overgeslagen; al vanaf jonge leeftijd speelde ze piano en saxofoon, en maakte ze muziek met vrienden. Nog niet zo lang geleden kwam ze in contact met producer en labeleigenaar Esko en nu is de tijd rijp voor Vonneke Bonneke om zich als muzikant verder te ontwikkelen. Ze is vastberaden om haar persoonlijkheid door te laten schijnen in haar muziek en heeft daarvoor in TRIFECTA de juiste partner gevonden.

Vonneke Bonneke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vonneke Bonneke zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vonneke Bonneke wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vonneke Bonneke. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vonneke Bonneke te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.