Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Voetbaljongleur boeken?

Voetbaljongleur boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Voetbaljongleur

Wilt u Voetbaljongleur direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Voetbaljongleur

Deze voetbal jongleur heeft de trucs letterlijk onder de knie. Nigel Voets is Nederlands jongste voetbal jongleur.  Zijn achternaam mag dan Voets zijn, maar het balgevoel zit in zijn vingers. Wat normale voetballers met hun voeten doen, doet Nigel met zijn handen. In een razend tempo vliegen tot 5 voetballen door de lucht.  Wat Messi met een bal doet heeft Nigel met 3 ballen onder de knie. Op het veld of in de skybox, ook langs de zijlijn kan het publiek meegenieten.

Voetbaljongleur boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Voetbaljongleur zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Voetbaljongleur wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Voetbaljongleur. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Voetbaljongleur te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.