Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Vlindervrouwen boeken?

Vlindervrouwen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Vlindervrouwen

Wilt u Vlindervrouwen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Vlindervrouwen

Half Vlinder en half Vrouw fladderen en flaneren deze beeldschone wezens over uw evenement. Soms in interactie met het mensenvolk, dan weer dansen zij hun vlinderdans hoog boven de hoofden van het publiek. Hun grote tere vleugels schitteren in het zonlicht. Elegant en gracieus brengen zij het publiek in verwondering.

Op verzoek vergezelt de kleine witte elf Twinkel de Vlindervrouwen. Met haar speelse karakter en de vrolijke muziek die zij meebrengt verschijnt al snel een glimlach op ieders gezicht.

De Vlindervrouwen zijn te boeken als duo zwart, duo wit, duo zwart/wit en kwartet (2x zwart en 2 x wit)

Vlindervrouwen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vlindervrouwen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vlindervrouwen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vlindervrouwen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vlindervrouwen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.