Twilight Entertainment

     
Foto: Alexia van der Meijden
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Vivian Reijs boeken?

Vivian Reijs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Vivian Reijs

Wilt u Vivian Reijs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Vivian Reijs

Vivian Reijs is geboren op 12 augustus 1977 in Lierop. Na de HAVO heeft zij een driejarige studie aan de Hogeschool voor mode en management gevolgd. Haar TV carrière begon zij bij een ziekenhuis TV Station; ‘Emma TV’.
Tijdens haar televisiewerkzaamheden werd zij opgemerkt door RTL en korte tijd later presenteerde zij samen met Winston Gerstanovich Wannahaves voor Yorin en het Staatsloterij vliegtuigspel voor RTL4. In 2003 presenteerde ze het programma Famous and Health. Verder heeft Vivian diverse gastrollen vertolkt in Nederlandse drama series zoals Spangen, Goudkust en Blauw Blauw.

In november 2004 kreeg Vivian haar eerste kindje ‘Day’ en ontdekte zij dat er weinig stoere trendy kleding is voor zwangere vrouwen. Daarom ontwierp zij tijdens haar zwangerschap, haar eigen T-shirt lijn ‘Supermom’ met leuke pakkende teksten.

Voor haar eigen lijn schreef ze twee boeken ‘Supermom stijlgids’ en ‘Hoe wordt jij een Supermom?’. Het schrijven is zo goed bevallen dat ze voor het jonge gezinnen blad Mama een Column heeft gehad en momenteel druk werkt aan haar eerste kinderboek.
Vanaf mei 2009 is zij ambassadeur voor Free a Girl, voorheen Stichting Stop Kindermisbruik. Deze Stichting zet zich in tegen prostitutie van kinderen tot 18 jaar waar ook ter wereld. De diverse reizen die Vivian voor de stichting heeft gemaakt, hebben dermate indruk op haar achtergelaten, zodat zij zich met volle kracht inzet voor hen.

In januari 2011 schaatste Vivian wekelijks in het succesvolle SBS programma Sterren dansen op het Ijs. Daarna presenteerde zij voor SBS6 diverse tv programma’s waaronder De 25 meest, Huizenjacht en Fix this Kitchen.

In september 2010 behaalt ze haar diploma als voedingscoach en beantwoord ze aan haar persoonlijke passie om mensen te inspireren tot een gezonde levensstijl. Voorjaar 2013 lanceert zij haar eigen vitaliteitsplatform Vivonline.nl

Bij de Radio 10 luisteraars is Vivian bekend vanwege haar tips voor een gezondere levensstijl. En schuift zij als healthcoach wekelijks aan bij het SBS6 tv programma Show Vandaag.

Vivian is een echte ondernemer, slim en ambitieus. En door haar grote inlevingsvermogen staat zij dicht bij de mensen waarvoor zij werkt en inspireert.

Vivian Reijs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vivian Reijs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vivian Reijs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vivian Reijs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vivian Reijs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.