Twilight Entertainment

     
Foto: Jeroen van Lelieveld
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Vinzzent boeken?

Vinzzent boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Vinzzent

Wilt u Vinzzent direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Vinzzent

Vinzzent werd geboren als Vincent Claase en hij groeide op in een muzikale familie.

De Nederlandstalige carrière van Vinzzent kwam in een stroomversnelling in 2006 met het nummer ‘Laat me gaan'. De nummers ‘Cecilia' en ‘Een zomer lang verliefd' halen de officiële hitlijsten.

Naast swingende vrolijke nummers is hij ook in staat om gevoelige nummers te brengen. Het duet met Dana Winner ‘Zoals jij tovert met de tijd' is daar het voorbeeld van.

‘Dansé, Dansé' haalt in 2008 opnieuw de hitlijsten en werd bestempeld als zomerhit. In 2009 behaalt Vinzzent zijn eerste top-10 hit met ‘Alles wat ik hebben wil'.

Aan het begin van 2010 neemt Vinzzent met zijn versie van het door Pierre Kartner geschreven lied ‘Ik ben Verliefd (Sha-la-lie)' deel aan het Nationaal Songfestival. Het publiek koos hem als winnaar, maar dat was niet genoeg om ons land te vertegenwoordigen in Oslo. "Ik ben apetrots op die publieksprijs", vertelt de publiekslieveling. "Na dat optreden stroomden de aanvragen binnen."

Direct na het songfestival bracht Vinzzent de single ‘Dromendans', uit dat meteen een flinke hit werd.

Vinzzent boeken voor een optreden?

Vinzzent is te boeken voor een 30 minuten durend optreden.

Vinzzent boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vinzzent zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vinzzent wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vinzzent. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vinzzent te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.