• Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Vinchenzo Tahapary (The Voice of Holland) boeken?

Vinchenzo Tahapary (The Voice of Holland) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Vinchenzo Tahapary (The Voice of Holland)

Wilt u Vinchenzo Tahapary (The Voice of Holland) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Vinchenzo Tahapary (The Voice of Holland)

Vinchenzo is een van de jongste talenten bij The voice of Holland. Maar een onbekende is hij niet. Zo deed hij mee aan het allereerste seizoen van ‘The Voice Kids’. Naast zingen en dansen houdt Vinchenzo van sporten en creatief bezig zijn. Hij maakt graag YouTube filmpjes en in zijn vrije tijd tennist hij en doet hij aan fitness. De laatste tijd is hij, naast zijn huiswerk, druk bezig geweest met zijn zangtechniek en dat is te merken ook! Bij zijn Blind Audition verbaasde hij heel Nederland met zijn volwassen stem. Na alle smeekbedes van de coaches, koos Vinchenzo uiteindelijk voor Ali B. Tijdens The Battle moest Vinchenzo vechten voor zijn plek, want Chimobi maakte het hem niet makkelijk. Toch was het Vinchenzo die door ging naar The Knockouts. Met zijn unieke stemgeluid bracht hij een zeer bijzondere versie van Mr Probz’ ‘Waves’ ten gehore. Ali B was erg duidelijk in zijn oordeel: “Tuurlijk mag je door, jongen.” Uiteindelijk stuurde Ali Danny Kalima hiervoor naar huis. Vinchenzo kan zich nu klaarmaken voor de liveshow!

Vinchenzo Tahapary (The Voice of Holland) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vinchenzo Tahapary (The Voice of Holland) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vinchenzo Tahapary (The Voice of Holland) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vinchenzo Tahapary (The Voice of Holland). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vinchenzo Tahapary (The Voice of Holland) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.