Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: The Voice of Holland 2013 / 2014
Volledige prijslijst

Vince Irie boeken?

Wilt u Vince Irie boeken / huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Vince Irie bekend uit The Voice of Holland vindt u op deze pagina. Wilt u Vince Irie direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Vince Irie

Vince Irie is geboren en getogen in Oranjestad op Aruba. De Arubaanse muzikant omschrijft zijn muziek als ‘Reggae on the Rocks’, een opzwepende mengelmoes van Rock en Reggae.

Op zijn 15de jaar gaat verhuist hij naar Nederland. Enkel jaren later is hij uitgegroeid tot een volwassen man met een muziekstudie achter de rug. Tijdens zijn studie richt hij de band ‘Offshore’ op waarmee hij veel succes heeft in het festival-circuit met Reggae en Rock.

Hij geeft zich begin 2013 op voor The Voice of Holland. Tijdens zijn auditie zingt hij het nummer ‘Wonderwall / Stir It Up’ en draaien Ali B en Ilse deLange om. Hij kiest uiteindelijk voor Ali B als coach van The Voice of Holland.

Vince Irie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vince Irie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vince Irie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vince Irie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vince Irie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.