Vieze Jack Boeken | Vieze Jack Inhuren voor een optreden? Twilight
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.695,- excl. BTW
  • Opmerking: incl. 2 danseressen
Volledige prijslijst

Vieze Jack boeken?

Wilt u Vieze Jack huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Vieze Jack vindt u op deze pagina.

Wilt u Vieze Jack direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Vieze Jack

Vieze Jack komt met 2 sexy danseressen de tent feestelijk op z’n kop zetten. Naast zijn grote hit “Ik ben Jack” en z’n carnavalsklapper “Derin Deruit” zingt Jack carnavalsmedley’s in hoog tempo waarin de meest herkenbare hits voorbij komen zoals “En nou die handjes de lucht in”, “Zak eens lekker door” en “Sex met die kale”.

Tijdens dit interactieve optreden haalt Vieze Jack verschillende slachtoffers uit het publiek die hem mogen assisteren tijdens dit onvergetelijke optreden. Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen die hij gebruikt om met het publiek te interacteren. Met 10 jaar fulltime podiumervaring, speelt Jack in een hand omdraai de zaal plat.

Vieze Jack boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Vieze Jack zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Vieze Jack wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Vieze Jack. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Vieze Jack te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.