Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Excl. hotelovernachtingen
Volledige prijslijst

Victoria Helene Fischer imitatie boeken?

Victoria Helene Fischer imitatie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Victoria Helene Fischer imitatie

Wilt u Victoria Helene Fischer imitatie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Victoria Helene Fischer imitatie

Beleef nu met Victoria onvergetelijke muzikale momenten en een gevoel van Helene Fischer op uw evenement. Verzeker u met zangeres Victoria van één van de populairste programma highlight- en de grootste publiek magneet van Duitsland op uw evenement! Alle vroegere en huidige hits van Helene worden gepresenteerd in deze show in een professioneel optreden en met 100% live zingen.

Victoria is sinds jaren de nummer 1 van alle doubles en marktleider in dit segment. En dit is ook buiten de Duitse grenzen alom bekend. Haar geplande afspraken en boekingen omvat bij de helft van Europa. Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar zelfs Mallorca, Italië, België, Nederland, Luxemburg en Denemarken behoren regelmatig tot het tourschema van Victoria. De muziek van Helene Fischer is ook in deze landen erg populair en de organisatoren willen kwaliteit - met Victoria.

Victoria - Helene Fischer Double - is gegarandeerd het succes op uw evenement!

Victoria Helene Fischer imitatie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Victoria Helene Fischer imitatie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Victoria Helene Fischer imitatie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Victoria Helene Fischer imitatie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Victoria Helene Fischer imitatie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.